Summer Crêpe

Een stof wat niet mag ontbreken in een comfortabele én stijlvolle zomergarderobe is de Summer Crêpe! Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze stof, gemaakt van 100% viscose, een lichte 'crinkle' structuur. Dit is een zeer comfortabele, luchtige en kreukvrije stof met een chique uitstraling. Kortom, het ziet er niet alleen heel mooi en luxe uit, maar is een perfecte keuze voor in de zomer!

 

Summer Modal

Een populaire materiaalkeuze voor in de zomer is de Summer Modal. Deze luxe, soepele stof wordt ook wel kunstzijde genoemd, het voelt namelijk zacht en glad aan en is qua textuur vergelijkbaar met zijde. Valt soepel, heeft een prachtige glans en draagt zacht. Het is een ademende en vocht opnemende stof waardoor deze niet zweterig en plakkerig aanvoelt. En als dit nog niet genoeg is; het gaat lang mee en is hierdoor een duurzame keuze. Perfect voor in de zomermaanden!

 

Katoen

Katoen heeft het voordeel dat het heerlijk licht en luchtig draagt, vocht opneemt en heerlijk aanvoelt op de huid. Het laat lucht door en werkt absorberend. Allemaal voordelen tijdens de warmere dagen.

15 producten

per pagina

15 producten

per pagina

Om op te eten... Niet letterlijk natuurlijk, maar deze kleuren zijn zo lekker in deze tijd van het jaar (Italiaans ijs is er niets bij) ;)