Over ons

Alles uit het leven halen. We hebben er vele gezegden voor; lust for life, joie de vivre, levenslust. Zeg jij het maar...

Bij Je m'appelle noemen wij het vier het leven!

Je goed voelen en er goed uitzien, zodat je kunt zijn wie je wilt zijn en alles uit het leven kunt halen.


Al sinds 2014 ontwerpen wij mode voor vrouwen die er goed gekleed en verzorgd uit willen zien. Een casual en stijlvolle look dat comfortabel zit. De héle dag. Elke dag! Kleding waarin je je goed voelt en echt jezelf kan zijn. Juist om die reden hebben wij ons kledingmerk 'Je m’appelle' genoemd.

Iedere week lanceren wij een gelimiteerde ‘ready to wear’ collectie dat past bij het moment, het weer en de trends. We verrassen je graag met stijlvolle items en inspireren je met complete sets.

 

Eigen designs

Onze designers en stylistes ontwerpen gelimiteerde collecties passend bij het moment en/of seizoen. Gemaakt van comfortabele stoffen, voorzien van eigenhandig ontworpen prints. Alles met een hoogwaardige kwaliteit.

Met liefde ontworpen in Nederland en eerlijk geproduceerd in Europa!

 

Style it easy

Om het je makkelijker te maken laten wij per item in onze online boutique diverse combinatiemogelijkheden zien, inclusief styling-suggesties met (basis)stukken die je mogelijk al in je kast hebt hangen. Zo kies je altijd de items die perfect bij jou passen en waar je dus écht blij van wordt!

Altijd een geschikte look, op ieder moment van de dag en voor elke gelegenheid.

Handig toch?, zo’n online stylist ;).

 

Ook voor Plus Size

Iedere maand verrassen wij, naast de dames met de standaard maten, ook de curvy vrouw met een stijlvolle Plus Size collectie; kleding in grote maten met het echte 'Je m’appelle' gevoel. Onze Plus Size maten beginnen bij maat 44 en loopt door t/m maat 52!

Steeds meer vrouwen kiezen voor je m’appelle. Als zij blij zijn, dan zijn wij dat ook!

Wat doen wij (nog meer)...

Waar en hoe produceren wij?

Ons gehele productieproces vindt in Europa plaats, bij familiebedrijven in Italië, Portugal en Turkije, heel dicht bij huis. Daardoor ontstaat er transparantie en kunnen wij zeggen dat er met eerlijke leveranciers gewerkt wordt. En niet onbelangrijk; onze producten hoeven op deze manier minder kilometers te maken naar ons warehouse.

Lees meer

Bedrijfskleding

We hebben inmiddels meer dan 300.000 consumenten blij kunnen maken met de voordelen van onze Travelstof. Al die ervaring en expertise nemen wij nu mee in Je m’appelle at Work. Van frontdesk en horeca tot retail en kappers… Ons eigen design- en stylingteam adviseert en denkt graag mee in de huisstijl en wensen van je bedrijf.

Meer informatie

Winnaar Shopping Awards 2024

Op 28 maart 2024 hebben we deze fantastische prijs in ontvangst mogen nemen; de publieksprijs voor beste webwinkel in de categorie dames- & herenmode!

Dit is een hele prestatie en hier zijn wij natuurlijk ook énorm trots op!

Lees meer