Winnaar Shopping Awards 2024!

Shopping Awards; Dé awards voor de beste webwinkels van Nederland.

Dit zijn de belangrijkste prijzen voor de detailhandel.

De Publieksprijzen van de Shopping Awards worden uitgereikt aan webwinkels die door het publiek (50%) én door Shopping Awards Vakexperts (50%) in een bepaalde categorie als beste is verkozen.

Op 28 maart 2024 hebben we deze fantastische prijs in ontvangst mogen nemen; de publieksprijs voor beste webwinkel in de categorie dames- & herenmode!

Dit is een hele prestatie en hier zijn wij natuurlijk ook énorm trots op! In 2014, 2016 en 2022 hadden wij ook al deze eer en in 2024 nemen we hem 'gewoon' weer mee naar huis! In een woord; Fantastisch!

Geëindigd in de categorie dames- & herenmode 2024:

1 | Je m'appelle
2 | MS Mode
3 | Studio Anneloes

Een greep uit de publieks reviews:

Hele fijne kleding, goede, snelle service en met grote regelmatig een nieuwe collectie. Het enige nadeel: ik blijf er van kopen. 

Je m’appelle heeft een originele, verfrissende modelijn en is ook zo leuk omdat je het meeste onderling kunt combineren. 

Een feestje om te bestellen. Je voelt je de koningin. Mooi verpakt en leuke mail erbij. De kleding is mooi en zit goed ook voor grote maten.

Mooie kwalitatieve producten en ook zeer comfortabel. Het proces van bestellen tot aan leveren is ook heel mooi geregeld en persoonlijk! 

Mooie en duidelijke site. Je bestelde kleding is altijd leuk en netjes ingepakt. Vandaag besteld is inderdaad de volgende dag in huis. Je l'aime!

Mooie kleding hele goede service en vooral hele snelle levering ik heb ze bij heel veel familie en vriendinnen aanbevolen en kopen nu ook hun kleding bij Je m'appelle.